Filmproduktion

Filmproduktion

Vi tillhandahåller kvalitativa reklamfilmer avsedda för webben, TV, events, mässor et.c. Vi jobbar mot reklambyråer och direkt mot företag, kommuner eller statliga instanser.

Inspelning sker på location efter kundens önskemål alternativt i studio med green screen-bakgrund. Vi utformar idéer och koncept tillsammans med kunden, därefter utformar vi ett manusskript, storyboards och concept art till projektet. Vi jobbar vanligtvis i tre-manna team med ett fördelat ansvar över ljussättning, ljudinspelning, kameraarbete. All inspelning sker i 24fps, 25fps, eller 50fps i upplösningen; FullHD 1080p eller UltraHD i upplösningen 4K.

Vi sköter även all postproduktion inhouse. Se Postproduktion & VFX under Tjänster.

Filmer avsedda för personal inom ditt företag, samarbetspartners eller filmer direkt riktade till besökande kunder. Vi jobbar även med informationsfilmer som på ett tydligt och pedagogiskt sätt förklarar tillverkningsprocesser, framställning, olika arbetssätt. Det kan helt enkelt vara en snygg presentation av ditt företag eller en beskrivning av dina produkter.

Möjligheter finns även till musik som matchar innehållet, speakerröst, ljuddesign, animerad logotyp och övrig visualisering med animerat innehåll i både 2D och 3D.

Det gäller events, mässor, festivaler, livespelningar, marknader eller kanske högtider som t.ex bröllop eller namngivning. Att ha dedikerade personer på plats med kamera och kringutrustning kan vara skönt som arrangör. Det avlastar och blir en sak mindre att tänka på. Ur ett PR-perspektiv så är det också klart fördelaktigt att i efterhand ha möjlighet att visa på en trevlig tillställning för alla dom som inte var närvarande.

Vid dokumentära uppdrag så sköter vi filmning med upp till två kameror samtidigt, vi utför även eventuella intervjuer med kvalitativ ljudupptagning, om så önskas. Redigering och övrig efterbearbetning ingår också efter kundens önskemål.