• Idé

  Idé

  Du har en idé, ett koncept eller kanske en bild i huvudet vad det är du vill uppnå. Det kanske finns ett behov av en film helt enkelt. Vi har en bred kompetens inom både film och foto och vi hjälper dig att komma igång att förverkliga din vision för ditt företag. På så vis kan man säga att Wizworks Studios jobbar som en reklambyrå i det avseendet att vi sitter ner med kunden och lyssnar och därefter kan vi tillsammans komma fram till vad som är rätt just för dig. Vår arbetsprocess innefattar många gånger att skriva manus, rita storyboards samt övrig konceptualisering som fodras för ett bra underlag.

 • Utförande

  Utförande

  Baserat på ett bra underlag så går vi till produktion. Utförandet kan variera väldigt från gång till gång och baseras på vad du som kund är ute efter.Det kan handla om en vinjett eller animerad logotyp, inspelning på location eller i studio med skådespelare, informationsfilm till anställda eller samarbetspartners, dokumentation av ett event, produktfotografering eller kanske porträttfotografering av medarbetare på ert företag.
  Ja, listan är lång!
  Vi eftersträvar alltid högsta kvalitet med ett högt produktionsvärde och största uppfinningsförmåga och allt inom en rimlig prisbild för kunden.

 • Kompetens

  Kompetens

  Precis som namnet antyder så ser vi på Wizworks som en trollerilåda. Vår styrka är den breda kompetens, kunskap och arsenal av verktyg som fodras för att förverkliga drömmar och idéer. Vi älskar det vi gör och det lyser också igenom allt vi gör. Från ax till limpa – idag har vi så gott som hela produktionsledet in house.

 • Verktyg

  Verktyg

  Vi är copywriters, vi hittar roliga och smarta koncept, skriver manus, ritar bildmanus, vi gör concept art, vi står för filminspelning med ljussättning och ljudupptagning, vi har kamerakran och dollyvagn, en kamerakvalitet som mäter sig bra med film på både tv och på bioduken upplösningsmässigt och vad det gäller dynamiskt omfång (1080p upp till 4K). Vi sysslar med visual effects, compositing för film och foto, 3D-modellering och animering, färgkorrigering,
  filmredigering, motion graphics, ljudinspelning, ljuddesign, ljudmix. Vi för även ett nära samarbete med musikkompositörer och röstskådespelare för voice over. Vi utför produktfotografering, filmar och fotar för olika events. Hör av dig så ska vi hitta rätt vertyg till rätt pris!