Wizworks Studios är ett film- och mediaproduktionsbolag som finns till  i Ludvika, Dalarna. Vi jobbar vanligtvis mot reklambyråer men också direkt mot företag. Vi utför reklamfilm, företagsfilm, internfilm, partnerfilm, film för mässor och events och även rena dokumentationer. Vi tillhandahåller kunden med en färdig produktion- från ax till limpa. Det kan innefatta pre-production med koncept, manus och storyboards. Vidare till inspelning på location eller i studio och postproduktion med redigering, färgkorrigering, rörlig grafik (motion graphics), vfx och compositing, speakerröst, ljuddesign och ljudmix.  Kontakta oss gärna för vidare intresse eller offertförfrågan.

På Wizworks Studios finns en stor kunskap och kreativitet samlad under ett och samma tak. Det finns en enad ambition och en skaparglädje som genomlyser alla uppdrag och åtaganden men också ett behov av att utmana oss själva och vår egen yrkeskunskap för att ständigt växa som filmutövare, stillbildsfotografer och kreatörer.

Vi gör film. Vare sig det gäller projekt under egen regi eller kommersiella åtaganden så gör vi ingen skillnad på dem. Engagemanget är det samma!

Vi gör film. Vare sig det gäller projekt under egen regi eller kommersiella åtaganden så gör vi ingen skillnad på dem. Engagemanget är det samma! I grund och botten är det ett samspel som fodrar att alla gör sitt yttersta för att förverkliga en och samma vision. Samspelet i sig ger upphov till en stimulerande arbetsmiljö som helt enkelt resulterar i att det är väldigt roligt att gå till jobbet.

Idag har vi många kunder i runt om i Dalarna men letar ständigt efter nya spännande möten och intressanta uppdrag!

 

Johan Bodin i fönstret på Wizworks

frejalarsson10723941_770269709698079_42793591_n

 

Johan Bodin

Filmregissör & fotograf

Johan Bodin
Mobil: 0736328964
E-post: johan.bodin@wizworks.se