The Underwater Realm

Wizworks Studios jobbar med brittiskt filmteam.

Under två intensiva veckor i december jobbade Johan från Wizorks Studios med VFX åt det brittiska filmbolaget Realm Pictures med filmserien The Underwater Realm.

The Underwater Realm består av fem kortare filmer som behandlar de sk atlantiderna genom fem olika tidsepoker då människor från torra land påträffar dessa undervattensmänniskor under olika (blöta) omständigheter. Filmerna har uppmärksammats endel både i media och på internet, kanske mest på grund av att de är nästan uteslutande inspelade under vatten! Något som generellt anses vara extra besvärligt vid filminspelning, strax efter ungar och hundvalpar. Det andra skälet är deras aggressiva marknadsföringskampanj de har fört på webben, främst genom sajten Kick Starter där folk världen över donerat pengar till deras projekt med sk crowd funding.

Kudos till David M Reynolds och hans team för allt hårt jobb (Johan intygar!) och även till framgångarna med dessa fem filmer, som idag har över en kvarts miljon views! Boom!

Vi var involverade i del 4 och 5 som kan ses här nedan.