Fr.o.m. NU erbjuder vi våra kunder inspelning med fullformatskameran Canon eos 1D C. Kameran är en hybrid mellan Canons 1DX, som är högt ansedd hos stillbildsfotografer och en filmkamera ur deras Cinema-line-serie. Det är en stor investering för oss men rättfärdigad då vi vill ge våra kunder och oss själv för den delen, ett cinematiskt resultat.

Den spelar in 50fps i FullHD, främst avsett slow motion för reklamfilm eller musikvideos exempelvis. Den spelar in 24p i upplösning så högt som 4K (4096x2160p) som är fyra gånger större än FullHD. Nästrimmern kommer inte sällan till hands! Den ger även möjligheten att filma i Canon Log som ger en så ”platt” bild som möjligt med låg kontrast och högt dynamiskt omfång, då till hänsyn för störst frihet vid färgkorrigering.

.. och så tar den jädra fina bilder förstås!